Wie ben ik

Wie ben ik?

Ik ben Lut Vergote (°Ludwina'57)


 moeder van 4 prachtige kinderen en inmiddels al omi van 4 kleinkinderen. Ik deel dit samen met Jelle mijn levenspartner, met wie ik al een 12 tal jaren lief en leed deel. 

Al tijdens mijn studies van Bac. in de Psychologie , zocht ik naar diepere bronnen in elk van ons. Ik zocht naar verbindingen in hetleven, de diepere drijfveren , en de samenhang van Geest, Lichaam en ziel. 

Dit leidde tot tal van opleidingen en kursussen zoals: Contextuele therapie, relatietherapie, Opleiding als Bachbloemen therapie(2000), Energetisch Consulent(2001) Familieopstellingen(2010) Emot. Focused Therapie bij koppels (2015)

Deze bezieling bracht me naar het energetisch werken, dat alomvattend is, en die zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau inwerkt. Vanuit deze holistische benadering kwam ik eveneens  in contact met het sjamanisme en diepe verbondenheid van  mens en natuur. 

Het omwentelde mijn eigen persoonlijk leven en ik bemerkte dat diepere transformatie mogelijk is.

Dit hele proces leidde tot een 'leven vanuit mijn intuitie' en een diepe verbinding met allen en Alles. 

Mijn grote voorbeelden zijn De Dalai Lama, Deepak Chopra, Ethard Tolle... en nabij Centrum GEA, De Walnoot, centrum voor Bachbloemen in België